Zbulohet dizajni i plotë i kartëmonedhave të reja në vlerë prej 100€ dhe 200€

17/09/2018

Më 17 shtator 2018 Banka Qendrore Evropiane (BQE) zbuloj dizajnin e plotë të kartëmonedhave të reja (seria Europa) te denominimeve prej 100€ dhe 200€ që do të lëshohen në qarkullim më 28 maj 2019. Për më shumë klikoni këtu.