Vazhdojnë aktivitet për Javën Ndërkombëtare të Parasë

29/03/2017

Banka Qendrore e Kosoves ka vazhduar aktivitetin e saj rreth javes. Pjesë e aktivitetit ishin edhe fëmijët e SOS Fshatit, si dhe fëmijët e institucionit parashkollor „Hello Kids“, si dhe studentët e Fakultetit të Edukimit të Univeristetit të Prishtinës.