Roli dhe objektivat e Regjistrit të Kreditit në ruajtjen e stabilitetit financiar dhe rritjen ekonomike

11/05/2011

Fjalim i z.Gani Gërguri Guvernator, Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK) Prezantuar në Seminarin “Përmirësimi i Informacionit Kreditor dhe Regjistri i Kreditit” organizuar nga USAID/BEEP dhe BQK Hotel Emerald, Prishtinë, Kosovë 11 maj 2011 (më shumë)