Njoftim për anulim të konkursit

23/02/2021

Ju njoftojmë se konkursi i shpallur më datë 6 qershor 2020 dhe që ka përfunduar më datën 22 qershor, për pozitën “Zyrtar për Integrime Evropiane dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar” në Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës është anuluar.

Departamenti i Burimeve Njerëzore