Guvernatori Mehmeti uron Pashkët katolike

04/04/2021

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës Fehmi Mehmeti, u ka uruar Pashkët, të gjithë qytetarëve të besimit të krishterë.

Në urimin dërguar ipeshkvit të Kosovës, Imzot Dodë Gjergji thuhet se kjo festë simbolizon mishërimin e besimit në rilindjen e vlerave që çuan njerëzimin përpara.

Guvernatori Mehmeti ka uruar që këto Pashkë të shërbejnë për ringjalljen e zemërgjerësisë, tolerancës, respektit dhe dashurisë në mes njëri-tjetrit, virtyte të cilat shqiptarët i kultivuan ndër shekuj.