Guvernatori Mehmeti mirëpret thellimin e bashkëpunimit me institucionet gjermane

14/09/2021

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka mbajtur një takim virtual me përfaqësues të Qeverisë Gjermane, me të cilët ka diskutuar për situatën aktuale ekonomike dhe financiare në vend, si dhe rreth programit të këshillimit përmes të cilit Qeveria Gjermane synon të mbështesë zhvillimin e mëtejmë institucional në Kosovë.

Me këtë rast Guvernatori Mehmeti falënderoi Qeverinë Gjermane për ndihmën e vazhdueshme dhe bashkëpunimin e ngushtë me Kosovën dhe Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës, si dhe mirëpriti gatishmërinë e Qeverisë Gjermane për të mbështetur zhvillimin e mëtejmë të kapaciteteve të BQK-së.