Ngritja e njohurive mbi produktet dhe shërbimet financiare

Sigurimet

1 shtator 2015
  Çfarë është sigurimi?     Marrja sigurimit është një proces me të cilin një person, i quajtur mbajtës i polisës, në këmbim të një pagese i kalon një...

Të jesh Garantues: çfarë do të thotë dhe cilat janë rreziqet?

1 shtator 2015
Të jesh Garantues: çfarë do të thotë dhe cilat janë rreziqet?    Garantuesit përdoren mjaft shpesh nga bankat dhe organizatat mikro-kreditore në Kosovë. Të qenit  garantues për...

Normat efektive të interesit

31 gusht 2015
Normat efektive të interesit  Nën-kapituj:   Hyrje   Çfarë është një normë efektive e interesit?   Përdorimi i normave efektive të interesit   &Cced...