Aktivitetet

Në BQK ndjekin praktikën studentë nga vendet e Evropës

22 gusht 2017
Për herë të parë, një student nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara të Deutsche Bundesbank realizoi praktikën e integruar në studimet e dedikuara në Republikën e Kosovës. Z.Kai Raffel u...

Shënohet Java Ndërkombëtare e Parasë

5 prill 2017
Me moton “Mëso, Kurse, Fito” po shënohet Java Ndërkombëtare e Parasë edhe në Kosovë. Banka Qendrore e Kosovës, së bashku me Shoqatën e Bankave të Kosovës dhe Muzeun e Kosovë...

U mbajt punëtoria dyditore :“Punëtori për mundësinë e përfshirjes së palëve të interesit në edukimin financiar” në bashkëpunim me BQK-në, CYFI-n dhe SHBK-në

5 prill 2017
Banka Qendrore e Kosovës në bashkëpunim me organizatën ndërkombëtare Child & Youth Finance International Youth dhe Shoqatën e Bankave, ka mbajtur punëtorinë dyditore me temën:“Punëtori p&eu...

BQK dhe Ambasada Amerikane shënuan fillimin e projektit “ Edukim Financiar për Vendime të Duhura”

19 tetor 2016
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane, në kuadër të edukimit financiar kanë organizuar sot aktivitetin e radhës me nxënës të shkollave të...

Vizita e studentëve të Akademisë Ndërkombëtare Verore në BQK

12 korrik 2016
Studentët e Akademisë Ndërkombëtare Verore në fushën e Financave, Bankave dhe Sigurimeve, të organizuar nga Kolegji UBT, vizituan Bankën Qendrore të Kosovës (BQK-në), më 12 korrik 2016. Stu...

Vizita e nxënësve pjesëmarrës të kuizit të njohurive financiare

21 prill 2016
Në kuadër të aktivitetit të Edukimit Financiar, nxënësit e Shkollës së Mesme Ekonomike “Hasan Prishtina” të Mitrovicës, të cilët ishin pjesëmarrës të kuizit pë...

BQK ka vazhduar shënimin e Javës Ndërkombëtare të Parasë

15 mars 2016
 Banka Qendrore e Republikës së Kosovës ka vazhduar shënimin e Javës Ndërkombëtare të Parasë me nxënësit e shkollave të mesme të vendit. Në ditën e dytë, aktiviteti ...

BQK shënon Javën Ndërkombëtare të Parasë

14 mars 2016
Qëllimi kryesor i shënimit të kësaj jave është fuqizimi i gjeneratave të reja, që të jenë në hap me kohën dhe të përgjegjshëm dhe qytetarë që në vazhdimësi...

Bankën Qendrore të Kosovës e vizituan një grup nxënësish

25 nëntor 2015
Në kuadër të edukimit financiar, një grup nxënësish nga Shkolla fillore Ismail Qemali, në Prishtinë, vizituan sot bankën Qendrore të Republikës së Kosovës. Fillimisht, fëmijë...

Përfaqësimi në media i Javës Ndërkombëtare të Prasë

18 mars 2015
    (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fj...

Banka Qendrore e Kosovës shënoi Javën Ndërkombëtare të Parasë

16 mars 2015
Në Kosovë u shënua “Java Ndërkombetare e Parasë”, aktivitet ky i cili shënohet në tërë botën. Banka Qendrore e Republikës së Kosovës, si pjesë e Organizatës Nd&e...

Ekonomistë të Rinj

15 dhjetor 2014
Banka Qendrore e Kosovës në kuadër të aktiviteteve të saj për sensibilizimin e ekonomistëve të rinj,  shpalli fituesit e konkursit “Ekonomistë të rinj” për punimet  hulumtue...

Banka Qendrore ndau shpërblime për punimet më të mira të nxënësve me rastin e shënimit të Javës Ndërkombëtare të Parasë

30 maj 2014
  Guvernatori i BQK-së z.Bedri Hamza ka ndarë mirënjohje dhe çmime për punimet më të mira  për nxënësit fitues, të cilët morën pjesë në garën e titulluar &...

Me moton :”Të mësojmë të kursejmë “, Banka Qendrore e Republikës së Kosovës shënon “Javën Ndërkombëtare të Parasë”

14 mars 2014
Me moton :”Të mësojmë të kursejmë “ Banka Qendrore shënon “Javën  Ndërkombëtare  të  Parasë”  “ Të mësojmë të kursejm&eum...