Fotogaleria

30 mars 2017

U mbajt punëtoria dyditore :“Punëtori për mundësinë e përfshirjes së palëve të interesit në edukimin financiar” në bashkëpunim me BQK-në, CYFI-n dhe SHBK-në

15 nëntor 2016

Kosova ka bërë progres sipas Raportit vjeshtor të FMN- së 2016 për çështjet rajonale ekonomike për EQLJL

3 nëntor 2016

Në Prishtinë u mbajt Konferenca “ Shërbimet Digjitale Bankare në Kosovë “

1 nëntor 2016

BQK shënoi Ditën Ndërkombëtare të Kursimeve

1 nëntor 2016

Konferenca vjetore e Bankës së Shqipërisë me temën: “Harmonizimi i politikës monetare me stabilitetin financiar – objektivat, përgjigjet dhe ndërveprimi mes tyre në periudha pasigurie”

1 nëntor 2016

Guvernatori Hamza priti një delegacion të lartë nga Deutsche Bundesbank

19 tetor 2016

BQK dhe Ambasada Amerikane shënuan fillimin e projektit “ Edukim Financiar për Vendime të Duhura”

10 tetor 2016

Takime të shumta të Guvernatorit në SHBA gjatë takimeve vjetore të BB dhe FMN

27 shtator 2016

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Bankën Gjermane për Zhvillimi KfW organizuan:Tryezën e Rrumbullakët me temën “Financim dhe Sigurim për Agrokulturë”

27 shtator 2016

Guvernatori z. Bedri Hamza priti në një takim në Banken Qendrore të Republikës së Kosovës drejtorin e Aleancës për përfshirje Financiare AFI z.Alfred Hannig

16 shtator 2016

BQK-ja ndau certifikata për studentët pjesëmarrës të programit të praktikës profesionale