Lajmi kryesor

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, vizitoi Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës

26 maj 2016
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, vizitoi sot Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës ku u prit nga guvernatori Bedri Hamza dhe drejtuesit tjerë të BQK-së. Gjatë vizitës, kryeministri Mustafa, që shoqërohe...

 

Video Youtube